Hjem Nettavis Styret i Mannsforum på båttur til Bolærne

Styret i Mannsforum på båttur til Bolærne

2020 – Styret i Mannsforum på båttur til Bolærne.

Publisert 2020.08.29

Å være styremedlem i Mannsforum betyr mye jobb og ingen betaling. Desto viktigere å kunne sette av en helg i blant for å bli bedre kjent og ha det gøy. Vi ble ikke et fulltallig styret denne helgen, men etter vår og sommer preget av Korona og Skypemøter, var det fint å endelig kunne treffes igjen for å sosialisere og legge planer for høsten.

Helgen falt på 22-23 August og ble en spleisefest med båttur til ytre Bolærne. Arne Børke sto for både båt og hjemmelagd mat, mens værgudene gjorde et mer halvhjertet bidrag med skiftende innslag av sol, regn, vind og høy sjø. Bolærne er en vakker øygruppe i Ferder nasjonalpark og med mye historie: www.bolaerne.no

Etter en sosial lørdag med båttur, mat og drikke, gikk søndagen til styremøter og forberedelser for mannsdagen i 2020: Konsept for Mannsdagen blir fire regionale konferanser i Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo. Vi jobber videre med å finne innledere, invitere både offentlige instanser og privatpersoner, og tilrettelegge for innlegg, spørsmål og diskusjoner på storskjerm mellom alle de fire byene.

Nyhetsmail nr 3. Januar 2020

Nå skriver vi 2020 - og har tatt skrittet inn i det nye tyvetallet

Brennpunkt kjønnskampen

MannsForum deltok også i Brennpunkt 8. mai og er med å sette menns stemme i likestillingsdebatten. Norges ambisjon er å være verdens beste land for likestilling, men har vi glemt noe på veien?

Medlemsfordeler og rabaterte priser for Mannsforums medlemmer

Mannsforum har forhandlet frem en gunstig avtale for sine medlemmer med Advokatfirma Sølverud AS

Smalt perspektiv polariserer – bredde er riktig medisin

Dagens næringslivs artikkel av Ole Jacob Sunde: «Hanekampen mellom kvinner og menn må skrotes», graver seg dypt ned i sine egne skyttergraver.

Menn på krisesenter: – Terskel for dem å komme

- De trenger ofte krisesenteret som et pusterom. For å få fred og nødvendig avstand fra psykisk vold, sier faglig leder Tove Hægg Versland...

Nordiske farsorganisasjoner styrker samarbeidet

Farsorganisasjoner samarbeider for felles sak.

NOU 2019 – Høringsuttalelse

Utvalgets utredning svekkes av at utvalget ikke har tatt gutters særlige oppvekstutfordringer på tilstrekkelig alvor

Menn vil ikke høre at de er sårbare

Karen Straughan mener det er på tide å gi gutta sympati, selv om de ikke vil ha det

Gutter – Hvem bryr seg om dem…

14 prosent av mannlige studenter har opplevd uønsket seksuell oppmerksomhet mot 11 prosent av kvinnlige. Dette aspektet var tydeligvis ikke interessant for Universitas

REGJERINGEN MOTARBEIDER LIKESTILLING FOR MENN

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande skriver i Aftenposten 29.mai at hun arbeider for likestilling. Det er mulig, men ikke for alle, og ikke for menn.

Alle mann til kateteret

Les hele kronikken til Dag Furuholmen på NRK ytring

Pappas hemmelighet

40 år etter at han ble misbrukt, forteller faren om de seksuelle overgrepene han ble utsatt for som barn