Hjem Nettavis Podcast - En fars kamp for samvær med MannsForum

Podcast – En fars kamp for samvær med MannsForum

«Vi har fått besøk av Henrik Hammerhei Slevigen fra Mannsforum for å prate om Barneloven. Han hadde også med seg en pappa som har blitt utrolig urettferdig behandlet av mor til sine barn, politiet og rettsystemet i Norge da han og barnemor skilte lag. Her får dere høre hele historien, og vi går også igjennom hva man bør gjøre for å komme sterkest ut av et brudd som mann.»

Hør podcasten på Spotify:
Itunes:

Tidligere podcaster:

https://www.mannsforum.no/articles/podcast-med-mannegruppa-ottar-og-mannsforums-psykiater-dag-furuholmen/

Podcast med Mannegruppa Ottar og MannsForum

Kjønnspoeng gir ikke økning av menn

Stadig færre menn er å finne på profesjonsstudiet i psykologi ved tre av landets universiteter til tross for kjønnspoeng.

Fra patriarkat til matriarkat

FRA PATRIARKAT TIL MATRIARKAT?Innledning på møte på Røyken filosofiske kafé 7.10.2010/Guttorm GrundtDEFINISJONER/KARAKTERISTIKA:Patriark; (Norsk Akademi Ordbok+):Stamfar, kirkelig overhode, (Eldre) Mann med faderlig utseende og vesen...

Dagens barnelov må endres – igjen

En ny barnelov må sikre at alle barn har rett til å være sammen med både mor og far

Likestilling, men for hvem?

Biologene Pettersen & Pettersen skriver om bioteknologi, likestilling og de potensielle farene og fallgruvene.

Den urettferdige skjevfordelingen

Hvorfor skal hun som ikke setter barnets behov først, være den som får gratis rettshjelp?

Fars rettigheter når mor nekter samvær

Hva er egentlig fars rettigheter når mor nekter samvær? Her er alt du trenger å vite om skrevet av barnelovsadvokat Øivind Østberg.

The Bothersome Father

Paradox in the land of equality - nå på Kickstarter!

Begge kjønn slår

Dagsrevyens innslag om at 10% av alle kvinner ble utsatt for grov vold i nære relasjoner gir et ubalansert bilde. Både menn og kvinner utsettes for grov vold fra sin partner.

Likestillingsombudets provoserende svar tvinger MannsForum til å ta av hanskene

redaksjonen@mannsforum.noMannsforum sendte i begynnelsen av juli brev til Likestillings- og diskrimineringsombudet. Der påpekte vi direkte feil i ombudets uttalelse til Dagens Næringsliv om at...

Dødsårsak: Mann

Bare i 2018 døde over tre tusen flere menn enn kvinner i aldersgruppen 0 - 84 år. Om du ser verdens lys for første gang som gutt- eller jentebaby, har innvirkning på oddsen din til å fylle 85 år.

Maskulin terapi

Maria Kjos Fonn mener at dagens terapispråk er tilpasset kvinner. Plan Norge mener verden er designet for menn. Har den ene mer rett enn den andre?

Hold kjeft!

Det finnes et stort rom for å snakke om kvinners utsatthet og undertrykkelse - dette rommet er ikke like til stede for menn